Op naar het buitenzitseizoen

Tuinbloeiers, wat zijn dat eigenlijk?
Misschien heb je de artikelen over de Primula, Bellis en viool hier al gelezen. Deze planten hebben een ding gemeen: het zijn allemaal tuinbloeiers. Planten die van jouw tuin, terras of balkon een bloeiende oase maken. En het mooiste is: daar hoef jij weinig voor te doen. Ach, was alles maar zo makkelijk.

violen_buitenseizoen

Tuinbloeierswebsite
De komende maanden geven we je regelmatig een tuinbloeierstip. Welke plant je wanneer kunt planten, of een doe-het-zelf-tip waarmee je je balkon van een betonnen omgeving verandert in een groen paradijsje. Op de tuinbloeiers-website helpen we je bovendien een stijl te kiezen en stellen we de 25 mooiste tuinbloeiers aan je voor.

Genieten zonder gedoe
Maar misschien heb je niet zulke groene vingers. Of lig je liever in de tuin met een boek dan met je handen in de aarde. Maakt niet uit. Sterker nog, daar zijn tuinbloeiers voor! Ze kosten je een middag werk en leveren je maanden een fleurig uitzicht op. Dat noemen wij genieten zonder gedoe.

Vragen, opmerkingen, foto’s delen – Mooiwatplantendoen.nl
Deel je graag een vraag, een opmerking, een foto van jouw tuintransformatie met ons? Dat kan allemaal via Facebook of Twitter. In dat laatste geval gebruik je dan #tuinbloeiers. Op naar het buitenzitseizoen!

Bijdrage: www.mooiwatplantendoen.nl